FAQ

Πως Αγοράζω?

Είναι πολύ εύκολα. Από την σελίδα το Κατάστημα επιλέγετε το προϊόν που θέλετε, το προσθέτετε στο καλάθι σας και προχωράτε στην ολοκλήρωση. Το καλάθι σας μπορείτε να το δείτε πάντα από το μενού στην κορυφή της σελίδας, ή από το εικονίδιο που εμφανίζεται δεξιά στην μπάρα, και από το τέλος της σελίδας (footer).

Μπορείτε να βρείτε προϊόντα από τις κατηορίες στο κεντρικό μενού και στην δεξιά στήλη (κατηγορίες προϊόντων) στην σελίδα του καταστήματος.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετη την αναζήτηση στην κεντρική μπάρα (εικονίδιο με φακό).

Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το είδος παραγγελίας. Υπάρχουν 3 είδη παραγγελίας*.

Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι 10 ευρώ. Το έχουμε θέσει τόσο ώστε να σας συμφέρει η αγορά σας σε σχέση με το κόστος αποστολής.

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 120 ευρώ δεν χρεώνουμε κόστος αποστολής.

*Τα 3 είδη παραγγελίας είναι η απλή, η σύνθετη κουριερ, και η σύνθετη συντήρησης. Η σύνθετη συντήρησης περιλαμβάνει το κόστος του ισοθερμικού κουτιού (φελιζόλ) και του μέσου ψύξης (ξηρός πάγος ή παγοκύστες).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν η παραγγελία σας έχει ξηρό πάγο μην τον φάτε ή τον πιείτε! Η χρήση του είναι αποκλειστικά για ψύξη.

Που είναι το Καλάθι?

Το καλάθι σας μπορείτε να το δείτε πάντα από το μενού στην κορυφή της σελίδας, ή από το εικονίδιο που εμφανίζεται δεξιά, και από το τέλος της σελίδας (footer).

Που είναι η αναζήτηση?

Η αναζήτηση εμφανίζεται πάντα στην κεντρική μπάρα με το εικονίδιο του φακού. Κάντε κλικ και ανοίγει νέο παράθυρο για να βάλετε τους όρους της αναζήτησης.

: Αυτό είναι το εικονίδιο αναζήτησης. Θα το δείτε στην κεντρική οριζόντια μπάρα, δεξιά.

Που είναι ο λογαριασμός μου?

Στο πρώτο μενού στην κορυφή της σελίδας υπάρχει το μενού με τις επιλογές λογαριασμού. Προσοχή, αν πάτε κατευθείαν στην ολοκλήρωση σημαίνει οτί έχετε ήδη επιλέξει προϊόντα για το καλάθι σας.

Πως πληρώνω?

Στην ολοκλήρωση της παραγγελίας (ταμείο), μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής. Αν έχετε πιστωτική μέσω paypal, ή με αντικαταβολή.

Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 10 ευρώ.

Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το είδος της παραγγελίας και περιλαμβάνει όλα τα έξοδα.

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 120 ευρώ δεν χρεώνουμε κόστος αποστολής.

Αν η παραγγελία σας περιέχει ξηρό πάγο (σύνθετη συντήρησης) αφού παραλάβετε το περιεχόμενο πετάχτε τα υπολοίματα του ξηρού πάγου.

Τι είναι η διεύθυνση χρέωσης?

Μην μπερδεύεστε, το συμπληρώνετε μόνο αν θέλετε η παράδωση να γίνει σε άλλο χώρο από τον χώρο πληρωμής, ή αν η πιστωτική σας έχει διαφορετική διεύθυνση από τον χώρο αποστολής.

Πόσο είναι το κόστος μεταφοράς?

Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 10 ευρώ.

Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το είδος της παραγγελίας

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 120 ευρώ δεν χρεώνουμε κόστος αποστολής.

Υλικά Συντήρησης: Είναι η κούτα από φελιζόλ, ο ξηρός πάγος ή οι παγοθήκες αναλόγως. Χρεώνουμε εξτρά κόστος γιατί αφ’ενός θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε αλλά αφετέρου η υπηρεσία που παρέχουμε είναι ιδιαίτερη και περιλαμβάνει κάποια εξτρά κόστη όπως το κόστος του βάρους και των υλικών συντήρησης που είναι για μία χρήση. Ενδεικτικά, μία τυπική παραγγελία συντήρησης θα έχει περίπου 2 κιλά ξηρό πάγο και κουτί απο φελιζόλ με συνολικό κόστος 5.5 ευρώ ελάχιστο μόνο για αυτά. Μέρος του κόστους αυτών των υλικών, βάρους, και μεταφοράς το αναλαμβάνουμε εμείς στις περισσότερες περιπτώσεις. 

Η αντικαταβολή κοστίζει 2 ευρώ ανα παραγγελία και την περιλαμβάνουμε στο συνολικό κόστος. 

Γιατί να αγοράσω κάτι από εσάς?

Είναι απλό και συμφέρει. Τα προϊόντα μας είναι ανταγωνιστικά στις τιμές, εξαιρετικής ποιότητας, σε μεγάλη ποσότητα, και δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε καθόλου. Η πρώτη φορά θα σας είναι λίγο δύσκολή και διστακτική, αλλά μετά από αυτήθα γίνετε αφοσιωμένοι πελάτες και φίλοι μας.

Υπάρχει ελάχιστο κόστος παραγγελίας?

Ναι είναι 10 ευρώ.

Απο πιο ποσό και πάνω δεν χρεώνεται η αποστολή?

Από τα 120 ευρώ δεν χρεώνουμε κόστος αποστολής.

Στις Συχνες Ερωτησεις δεν βρηκατε αυτο που θελατε?

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δειτε το Blog

Στο blog μας υπάρχουν πολλές ιδέες και συζητήσεις σχετικά με τα παραδοσιακά προϊόντα μας . Μπορείτε να συμμετάσχετε και με τα δικά σας σχόλια. Περιλαμβάνει θεματολογία σχετικά με συνταγές, διατροφή, υγιεινές και παραδοσιακές συνταγές, παραδοσιακά προϊόντα, και θέματα σχετικά με την επίδραση συγκεκριμένων τροφών και υπερτροφών στον οργανισμό μας. 

Γιατί αυτό το site διαφέρει?

Το site russianmarket.gr είναι χτισμένο έτσι ώστε να σας προσφέρει μία ευχάριστη εμπειρία χωρίς πολυπλοκότητα. Είναι όμως φτιαγμένο για κάτι παραπάνω από ένα e-shop, θέλει να περάσσει και μηνήματα υγείας και τρόπου ζωής.

Τι πλεονεκτήματα έχουν τα προϊόντα μας?

Είτε πρόκειτε για παραδοσιακά και γκουρμέ τρόφιμα, είτε για τρόφιμα ειδικής διατροφικής αξίας (συμπληρώματα, υπερτροφές). Όλα είναι αυθεντικά, υψηλής ποιότητας, εγγυημένα οτί θα σας προσφέρουν αυτό που θέλετε.

Τι κερδίζω?

Κάνοντας αγορές από το russianmarket.gr απολαμβάνετε ένα φιλικό περιβάλλον χωρίς επιπλέον κόστος σε χρόνο, καύσιμα, και ακριβές τιμές. Έχουμε καταπληκτικά προϊόντα τα οποία δεν τα βρίσκετε εύκολα σε καταπληκτικές τιμές και ποσότητες.

Για εκτός Αττικής αγορές?

Για εκτός Αττικής αγορές θα σας εξυπηρετήσουμε με courrier ανα περίπτωση. Οτιδήποτε δεν μπορεί να μεταφερθεί με τα δικά μας μέσα εντός Αττικής πιθανόν να μην μπορούμε να το αποστείλουμε. Προϊόντα που δεν μεταφέρονται εντός ημέρας (ευαίσθητα) ίσως να μην τα αποστέλουμε εκτός Αττικής.

Τι αντιπροσωπεύει το site σας?

Το site μας σας φέρνει πιο κοντά στον τρόπο ζωής που τόσα εκατομμύρια άνθρωποι ακολουθούν. Λίγη γεύση από ανατολική ευρώπη με έμφαση στον τρόπο ζωής και όχο μόνο.

Είμαστε εμπορική επιχείρηση, αλλά ταυτόχρονα είμαστε και μία πλατφόρμα επικοινωνίας και συζήτησης σχετικά με θέματα υγιεινού τρόπου ζωής, νέων για το Ρωσσόφονο κοινό μας και όχι μόνο, και πληροφοριών σχετικά με εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης του σύγχρουνου τρόπου ζωής.

Σας προτείνουμε την λύση στην δυσκολία που αντιμετωπίζουμε όλοι στο να βρούμε χρόνο για αγορές, αλλά και μία εναλλακτική χαμηλών τιμών για εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.