Τρόποι και Είδη Παραγγελίας.  

Λόγω της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, παραδοσιακών τροφίμων και υπερτροφών που έχουμε και επειδή θέλουμε να κρατήσουμε τα ελάχιστα όρια παραγγελιών στο χαμηλότερο επίπεδο έχουμε δημιουργήσει 3 είδη παραγγελίας που αποστέλλονται Εντός ή Εκτός Αττικής σε περιοχές που δεν θεωρούνται δυσπρόσιτες για τον κούριερ.

  1. Απλή παραγγελία: Περιλαμβάνει τα περισσότερα προϊόντα της αποθήκης μας. Υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας στα 5 Ευρώ.
  2. Σύνθετη Παραγγελία: Περιλαμβάνει προϊόντα ευαίσθητα στην μεταφορά (Τουρσιά σε βάζο, Αλκοολούχα, άλλα λοιπά σε βάζο) με ελάχιστο όριο 10 ευρώ.
  3. Σύνθετη Παραγγελία με Συντήρηση: Περιλαμβάνει προϊόντα ευπαθή στην θερμοκρασία που χρειάζονται επιπλέον συσκευασία (πάγοθήκες, ψυγείο, ή και ξηρό πάγο) και περιλαμβάνει κατεψυγμένα προϊόντα και καπνιστά – παστά ψάρια με ελάχιστο όριο 10 ευρώ. Σε αυτή την κατηγορία το κόστος αποστολής επιβαρύνεται με το κόστος των υλικών συντήρησης κούτα απο φελιζόλ και μέσο ψύξης (ξηρός πάγος ή παγοκύστες). Το κόστος των υλικών συντήρησης τροφίμων προστίθεται στο κόστος αποστολής στο τέλος της παραγγελίας. Ένα τυπικό κόστος 2 κιλών ξηρού πάγου + φελιζόλ είναι τα 5 ευρώ. 

Κάθε παραγγελία μετατρέπεται αυτόματα σε Σύνθετη ή Σύνθετη με συντήρηση όταν προσθέτετε κάποιο προϊόν που ανήκει στην αντίστοιχη κατηγορίες. Στις επιπλέον πληροφορίες των προϊόντων μπορείτε να δείτε σε ποια κατηγορία ανήκει αυτό.

Αν θέλετε μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μας, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σας εξηγήσουμε ότι χρειαστείτε ή και να φτιάξουμε μαζί την παραγγελία.

Ισχύει Πολιτική Δωρεάν Αποστολών για απλές παραγγελίες άνω των 40 ευρώ και κάτω των 4 κιλών (Π.Χ. ροφήματα – βότανα) και άνω των 120 ευρώ για σύνθετες. (Π.Χ. φιάλες – δοχεία – καταψυγμένα)

Προσοχή! Ο ξηρός πάγος χρησιμοποιείται για την συντήρηση των προϊόντων μόνο!. Αφού παραλάβετε τα προϊόντα σας, πετάχτε τον ξηρό πάγο και κρατήστε τον μακρυά από παιδιά.